Årshoroskopisk oplæg

Mød dig selv

STÆRKERE & FRIERE


Jeg hjælper dig med at åbne op for dit kærlige hjerte, for dig selv og dit liv, så du er stærk og fri i at være dig i dit liv ❤️

ÅRSHOROSKOPISK KORTOPLÆG

Årstema + 12 måneder

Årstema + en kombination af 12 uger og måneder 

I denne session arbejder vi med at finde de svar du søger ved hjælp af englekort og orakelkort.


Vi laver dit horoskopiske kortoplæg, for nogle uger eller måneder alt efter dit behov. 


Uanset om du vælger 12 måneder eller om du vælger en kombination af indsigt i ugetemaer og månedstemaer så får du også det overordnede tema for den periode du vælger.


Du får noget konkret at forholde dig til, da du for din valgte periode får indsigt i den energi, som møder dig den pågældende måned eller uge vi ser ind i.


Du kan vælge:


1.  Årstema + 12 måneder (1 år frem)

2. Periodetema + en kombination af 12 uger og måneder (selvvalgt periode)


Vi taler om dine behov for indsigt når sessionen begynder og tilpasser korttrækningerne efter dem.


Du kan se det, som at få foræret et landkort over det område du skal begå dig i over den kommende tid. For hver uge eller hver måned, alt efter dit valg, får du at vide, hvordan du bedst går vejen gennem terrænet - Det gør det langt lettere at være dig og at gå din personlige vej frem med denne indsigt.


Du kan meget lettere acceptere det, som sker i dit liv og også finde en mening med det, når du har denne, din personlige indsigt i tiden.


Pris: 1500 kr.


Vil du kombinere så du først får en clairvoyance og dernæst et årshoroskopisk kortoplæg - altså en dobbeltsession er prisen 2600 kr.  

 

Spirituele udviklingskort