Det andre siger

De andre siger

DER ER SAGT MEGET...

Jeg hjælper dig med at være stærkere og friere.


Du slipper tvivlen og den dårlige samvittighed ved at lære at tage din handlekraft hjem til dig selv. Du genopbygger kontakten til dit eget indre kompas så du trygt navigerer i livet. Du åbner dit kærlige hjerte og lander godt hjemme i dig selv. 

Jette har været med på stærk og fri

Knus ❤️ Jette

Jeg startede min "stærk og fri" rejse for et år siden, uden de store forventninger, men dog med en masse forhåbninger. Og jeg må sige at alle mine forhåbninger er blevet opfyldt. Min oplevelse er, at jeg netop står både stærkere og friere i mig selv i dag.


Det har været en spændende rejse at dykke ned i mig selv, og lære mig selv at kende igen, efter jeg i mange år har forsømt mig selv. Det har været en stor gave og kunne prioritere og fokusere på mig selv, og lære at det er vigtigt, at jeg tager mig godt af mig selv. 


Anita har hjulpet mig med at finde strategier for at klare de ting, som jeg tidligere brugte tid på at tumle med i hovedet. Det betyder jeg i dag kan være nærværende og glad i min dagligdag, og blandt mine kære.


Min generelle oplevelse er, at mit humør ikke længere tager så store udsving som tidligere. Jeg er i højere grad blevet herre over, hvad eller hvem, som får lov at påvirke mit humør negativt. Og de triste perioder er blevet færre og kortere, da jeg nu har lært strategier for at løse mine udfordringer og hurtigere finde ind til glæden og taknemmeligheden igen.


Denne udviklingsrejse har medført, at jeg har fået mere selvtillid og selvværd. Og jeg har lært at sætte grænser, da jeg er vigtig og fortjener at blive behandlet derefter. Jeg har lært, at jeg er vigtig og det er mit liv og min vej at gå. Tidligere lod jeg andre vælge vejen for mig, men det er slut nu.


Jeg vil klart anbefale andre at tage denne livsændrende rejse. Det har gjort en kæmpe forskel for mig, og i sådan en grad at mine venner og veninder er nysgerrige på at få opskriften. Opskriften er stærk og fri med Anita Hummelshøj Mikkelsen.”

Tina har deltaget på Stærk og friDe bedste hilsner
Tina


Nu er jeg kommet igennem mit år i stærk og fri. Og hvilket år…!


Jeg er fløjet fra reden, med endnu større og stærkere vinger, end da jeg startede. Jeg er en bedre udgave af mig selv. Jeg er stærk, jeg tror mere på mig selv og har aldrig følt mig mere fri.


Men lad os gå tilbage fra før jeg mødte Anita.
Jeg har haft en meget turbulent og rodet barndom. Har altid været usikker. Jeg troede ikke på
mig selv, og det var sjældent jeg fik af vide, at jeg var okay og god nok, som jeg var. Der var altid noget jeg kunne gøre bedre eller anderledes. Så fortidens skygger har lagt som en tung dyne over mig.


Jeg har snakket med diverse psykologer. Alle er kommet med løsningsforslag, men det hjalp
kun kortvarigt. Jeg var hurtigt tilbage i mit gamle mønster, hvor jeg sagde til mig selv, at alt var min skyld og at jeg ikke var god nok.


Jeg stod alene med det, da jeg ikke kunne snakke med mine forældre om det. De lyttede stort
set aldrig når jeg kom med noget. Hvis jeg gjorde, var det bare mig, der var noget galt med. Jeg har længe ville løsrive mig fra mine skygger, men har ikke kunnet finde lige den manual, der passede til mig.


Jeg mødte Anita første gang til en messe i Aalborg, hvor hun stod med alle sine kort. Jeg fik
hendes visitkort, hvor navnet på hendes facebook gruppe var. Jeg følte mig med det samme hjemme i det univers. Jeg har altid været meget spirituel, men har ikke turde lukke op for den side, i frygt for andres holdninger. Der reklamerede hun med et 8 ugers forløb, som hed stærk og fri. Det talte til mig og hver gang jeg gik på facebook, kom reklamen op. Det var som om det prikkede til mig hele tiden. Det endte med at jeg tilmeldte mig.


Det blev starten på mit nye liv.
Da de 8 uger var gået, var jeg allerede nået længere end jeg nogensinde havde nået og troet.
Jeg havde en session med Anita, hvor jeg havde fat i mit indre barn. Jeg gav mig selv omsorg, lige der, hvor jeg havde allermest brug for det. Så da hun reklamerede med et helt år i stærk og fri, var jeg ikke i tvivl. Selvfølgelig skulle jeg med. Jeg ville have mere og jeg vil udvikle mig mere. Det var en vild udvikling jeg var inde i, og fællesskabet med de andre på holdet var og er helt unikt og fantastisk.


I løbet af det år jeg har haft under Anita's kyndige vinger, har jeg følt mig set og hørt, som aldrig før. Jeg har kunne være mig selv hele vejen igennem. Der er en gensidig forståelse for hinanden i gruppen og ingen fordømmer dig. Man vil kun hinanden det bedste.


Jeg har sluppet min barndom/fortid på den helt rigtige måde og jeg har fundet ro i den og i
den jeg er.


Det har selvfølgelig været sindssygt hårdt undervejs. Jeg har vendt vrangen ud på mig selv. Set mine spøgelser i øjnene. Nogle gange har jeg haft lyst til at kaste håndklædet i ringen, men er altid blevet samlet op af Anita og de andre. Og det er det fællesskabet kan på stærk og fri.


Jeg står stærkere i den jeg er. Jeg føler mig fri. Jeg er stolt af den jeg er idag og jeg står ved
mig selv. Alt dette fordi Anita viste mig en manual til selv at finde vejen. Jeg har stadig en masse at lære endnu og der er stadig et stykke vej til mål. Men jeg kender vejen og er klar til at tage den. Jeg tør godt og jeg tror på, at jeg kan gøre det.


Stærk og fri - den personlige dannelsesrejse. Det bedste jeg har gjort for MIG.

Deltagere på Stærk og fri fortæller

Stærk og fri

Jeg prøver virkelig at holde fast i alle de gode ting jeg har fået med mig.


Hjertehealing, fokus på hara chakrat, finde min feminine side, at stå i mit eget lys. 


Jeg har rykket mig enormt meget.


Jeg tænker ikke så meget over hvad andre mener og synes om mig mere. Helt fantastisk følelse, at kunne slippe den angst.


– T.T.

Wauuu. Være med til at fejre at der er SÅ mange gennembrud.


At jeg har turde gå med tilliden i stedet for frygten. At jeg har sat min relation til min kæreste fri - forstået på den måde at hvis han ville noget andet end det jeg kan være med til er det ok, at han vælger det.


Jeg står ved, at jeg har brug for at føle mig stærk og fri til at leve et helt og nærværende liv. Det er kulminationen på mange års sorg og sætten mine egne behov på hold.


Jeg er aller mest stolt af at kunne holde mig på min egen banehalvdel - og at sige tingene stille og roligt og at blive hørt.


Nu går jeg bare ikke ved siden af mig selv. Jeg er meget mere hjemme i min energi og integritet.


– Anonym

Det var en super god og interessant aften, med nogle virkelig gode historier. Jeg synes jeg kunne spejle mig i noget i alle historierne og det gav mig noget.


Har altid tvivlet på mig selv. Endda så meget at jeg nogle gange bliver i tvivl om det jeg føler er rigtig og så er det utroligt at høre andre have samme tanker og tvivler.


Synes det er helt magisk at dele historier på den måde.


– C

Note: På dannelsesrejsen deler vi fortællinger med hinanden i et trygt rum, med plads til alles fortællinger og alle deltagere.

Tina har deltaget på Stærk og friDe bedste hilsner
Rikke L.


Det har været en fantastisk rejse det sidste år. Og hold da op der er sket meget. Der er sagt farvel til relationer, der er sagt ja til mig selv ❤️


I sommers kunne jeg godt mærke jeg var nervøs for december måned, for så var det år gået og var jeg klar til og stå på egne ben? Men de sidste 2-3 måneder der har der bare været fart på og ja jeg er klar til og stå på egne ben.


Tusind tak Anita du er et fantastisk menneske❤️


Jeg er dybt taknemlig og glad for du poppede op på min skærm❤️


Det har været fantastisk, men samtidig har det også været hårdt en gang imellem, når alle mulige ting kommer op, som jeg havde gemt væk.


Når jeg tænker på vores sessioner ja så kommer jeg simpelthen til at tænke på stole øvelsen😂

Bare det du spørger efterfølgende. Giver det mening og man tænker: du Beder mig stå på en stol i 10 min i 5 dage i totalt stilhed. Hmm lige nu giver det ikke mening, men tænker det gør efter de 5 dage og ja det gjorde det også. Og bare når jeg tænker på den øvelse, ja, så griner jeg for mig selv😂


Jeg går ind i 2024 Og resten af livet som stærk og fri ❤️😍

Tina har deltaget på Stærk og friTAK Anita

Charlotte Hoffmann Frederiksen


Slutningen først.... Jeg blev ringet op af Anita, som fortalte mig at året med Stærk og Fri er gået, hvilket jeg slet ikke kunne forstå, hvor var det år lige blevet af og hvor er det lige jeg er i dag ? 

 

For et år siden blev jeg ved et tilfælde nysgerrig på Anita og hendes forløb Stærk og Fri, jeg anede intet om det og vidste ikke helt hvad jeg kunne forvente af det år. 

Har før prøvet andre forløb, hvor jeg efterfølgende har tænkt - og hvad fik jeg så ud af det på den lange bane???  

 

Jeg har i mange år glemt mig selv - stillede alle andre forrest og mig bagerst, havde den indstilling at når dem omkring mig havde det godt, så havde jeg det også godt. 

Jeg stolede ikke på min intuition, havde pakket den væk som noget jeg ikke kunne bruge til noget, udefrakommende påvirkninger havde lige så stillet pillet min tro væk på den del. 

 

I det år der er gået, har Anita formået at ændre mit synspunkt på mig!  - at jeg faktisk er den vigtigste og alle andre omkring mig, har det først godt, når jeg har det godt. Anita så nærmest lige igennem mig og fik mig til at indse at jeg var ramt af stress, en stresspåvirkning som jeg har gået med i alt for lang tid, jeg var bare blevet vænnet til at sådan var det, søvnløse nætter, glemsomhed, tristhed, for mange bolde i luften konstant, omsorgs træt. Jeg havde overbevist mig selv om at det nok bare skyldes at jeg har nået en alder hvor kvinder bliver ramt af overgangsalderen, men nej, mit forløb hos Anita løsnede op i mange ting og mange af de samtaler jeg har haft med Anita fik nogle gange nogle vinkler på, som jeg ikke lige havde set komme. Jeg fik opgaver fra gang til gang og pyha..... indimellem så har de opgaver været svære, jeg skulle jo kigge ind af, noget som jeg havde glemt meget længe. 

 

Stærk og Fri har for mig betydet en stor ændring i mit eget livssyn, jeg har lagt en ny plan for mit liv, en total forandring, jeg lytter til min intuition og følger den. Jeg føler mig stærkere end nogensinde, jeg føler mig mere fri end nogensinde, jeg er i gang med min drøm om at starte min egen virksomhed, jeg designer mit eget liv og jeg ved at det bliver en succes. 

 

Hvert forløb er individuelt og Anita er simpelthen en gave at få ind i ens liv, hun har en fantastisk måde at møde folk på, hun er et livsstykke og hun hepper højest når man har allermest brug for det. Den lukkede facebook gruppe er fantastisk, her er alle "i samme båd" men med hver sin dagsorden, der er så megen kærlighed og støtte, det er tilladt at være frustreret, ked af det uden at nogen kigger skævt. 

 

Jeg kunne blive ved med at skrive om min rejse, men den rejse ejer jeg og kan kun anbefale at andre springer ud i at tage på deres helt personlige rejse, med Anita ved deres side. 

 

og ja - jeg starter hver eneste dag med de 9 hjerter ❤️ i ren og skær kærlighed til mig selv. 

 


Her er et lille udsnit af udtalelser fra personer, som har krydset min vej


1000 tak Anita, for en inspirerende aften i Aalborg 🙏

Jeg kom til seancen uden helt at vide, hvad vi ville opleve, men blev hurtig klar over at der blev 100 % fokuseret på den enkelte deltager, som hver især fik en “læsning” af Anita.

Jeg tror, vi alle havde fornemmelsen, at hun kunne se igennem os og lige ind i vores sjæl😊.

Jeg gik derfra med følelsen af, at være på rette vej og ideer til justeringer, for at komme i mål. Kan mærke det har løftet min energi.Det kan helt sikkert anbefales👍

Jeg lærte faktisk også utroligt meget af, at lytte til mine medkursisters læsning.

En stor hilsen herfra, til alle de andre skønne kvinder der deltog😘

Hilsen Bente


Var til spejl clairvoyance hos Anita. Det var en rigtig spændende aften og dejlig, at vi var en lille flok, så der var god tid til den enkelte.

Vi fik alle en personlig clairvoyant vejledning, det var rigtig givende.

Anita kunne se, hvor der var blokeringer og hvad man skulle arbejde med, hun var spot on og i meget kontakt på en kærlig måde.

STOR anbefaling fra mig.

Susanne Jensen


Hej. Der er sket så meget siden jeg var ude hos dig.

Jeg har fået en snak med et par veninder om jeg følte mig glemt/ikke set mm. De har taget den til efterretning. Den ene har jeg aftalt vi ses mindst 1 gang pr mdr. Den anden har inviteret mig med til koncert. Besøger mig mere. Var med til en stor fest sidste uge. Var med til min mosters fødselsdag, som den eneste ikke tætte familie mm.

Så du er en HEKS  men en af de gode af slagsen   Så var det ok at være pissedårlig, da jeg kom hjem fra dig og måtte gå på hovedet i seng.

Jeg er vildt imponeret over det skift der er sket i livet siden. Så stor tak for det

Anonym


Sender min dybeste tak for at få lov til at deltage i kurset MASTERCLASS I TRANSFORMATION MED ENGELKORT.  

Et kursus der lærte mig at læse engelkort via min intuition. Et meget spændene kursus, hvor man også blev klogere på sig selv.  Og Anita du er en fantastisk lærer, der forklarer med en ro og indsigt jeg vil påstå alle kan forså.

Kan kun anbefale enhver, der ønsker og lære at læse engelkort dette kursus. Vil sige at efter dette vil man kunne læse alle former for kort og ikke mindst komme så meget tættere på sig selv.

Af hjertet Tak Anita.

De kærligste hilsner

Birgitte Nielsen.


Da Anita starter med at transmittere energien i The Dome Of Light kan jeg næsten ikke vente på vi går i gang.

Det var en meget intens, insisterende og kraftfuld healingsenergi. Jeg blev bragt i en meditativ tilstand, hvor kommunikationen og transformationen foregik på celleplan.

Det gav mig hb og klarhed og jeg havde slet ikke lyst til at forlade The Dome Of Light's energi

LolitaSolsikke

Angelpower.dk


Jeg deltog i fredags på den fysiske hyggedag, som Anita havde arrangeret i Århus. Det var en virkelig god dag, hvor der var tid til at snakke med hinanden. Dejligt at møde andre, som er på den samme rejse som mig/i gang med personlig udvikling. Der var også tid til fordybelse i nogle nye arbejdsredskaber, som Anita gav os. Vi prøvede redskaberne af og fik også prøvet vores egen spirituelle kraft og meget mere. Det var virkelig en rigtig god dag med god energi og masser af hjerterum. Jeg vil gerne deltage i sådan en dag igen og kan varmt anbefale andre at prøve det også.

Heidi S.


Jeg tog hjem med en dyb glæde og en helt utrolig grounding.

Carina H.


Jeg ville af hele mit hjerte ønske at hele verden kunne få lov til at møde dette magiske sted. På den ene side kan det føles lige så fjernt som Ønskeøen fra Peter Pan, og på den anden side er det nu en del af mig, der lyser op dybt inde i min sjæl, og som er lige så nær som min krop og mit hjerte. The Dome of Light kan ikke forklares. Det skal opleves.

Ann Emborg


Anita er skarp. Hun forstår at lytte, men også at udfordre dig på at finde dit kant og budskab. Hun formår at skære ind til benet, guide dig, og er super konkret i sin feedback. Resultatet er, at du finder frem til dit budskab, hvad du står for og ind til din kerne”. Jesper Hammer, Leder


Tak for dine inspirerende og friske tilgange til profilering og til reflektion over egne vaner.
Hanne Wiese


I foråret 2018 var det på tide at trække stikket for en stund. Jeg stod ved en skillevej og skulle træffe nogle store beslutninger og det påvirkede min søvn og mit humør over en længere periode. Så jeg gav jeg mig selv en gave – et døgns Retreat i selskab med Anita.

Jeg fik professionel sparring igennem samtale, fandt ro i mig selv efter healing og i de stunder, hvor jeg var alene, var der tid til refleksion og aha-oplevelser. Jeg oplevede, at mit forløb blev tilrettelagt specifikt til mig, i takt med den proces jeg gik igennem og efter 24 timer, stod mine beslutninger helt klart for mig.
Anita er meget tillidsskabende, nærværende og lyttende og jeg kan give hende mine bedste anbefalinger.

Carina Vesterboe Andersen


Jeg har været til en clairvoyance-session hos Anita. Mit spørgsmål var, om hun kunne hjælpe mig med mine tilbagevendende hovedpiner. Jeg har prøvet alt muligt, særligt med fokus på en fysisk årsag, - uden den store ændring.

Der gik ikke længe inden Anita havde stillet helt ind på mig og kunne fortælle mig om, hvordan jeg oplevede hovedpinen og hvad det handlende om, - spot on! Jeg oplevede mig set og læst i en grad, som jeg kun kan være imponeret af og som jeg stadig bruger til at guide mig videre i mit liv. Det var en fantastisk givende oplevelse og Anita fik sat så meget spot på dét der er vigtig for mig i mit liv.

Anita er meget behagelig at være sammen med, har en dejlig energi, men der ud over er Anita seriøs og grundig.

Jeg kan varmt anbefale Anita, hvis du har behov for at få sat fokus på det der er vigtig for dig, både personlig og arbejdsmæssigt."

Jette Flejsborg


"Jeg har haft den fornøjelse at arbejde sammen med Anita i et personligt forløb, og det var langt over min forventning. Anita er et professionelt, varmt og tillidsvækkende menneske, som forstår at udfordre, afdække og inspirere mig som person. Med sit glade væsen, sine professionelle værktøjer og sin nysgerrighed på andre mennesker, opnår hun enestående resultater. Jeg vil til enhver tid anbefale hende til andre, og jeg vil ikke tøve med at bruge Anita igen"
Susanne Secher, Rekrutteringskonsulent


"Tusind tak for en meget berigende aften, mange gode input, du ramte virkelig lige ned i kernen af de problemer de går med derude, indenfor deres verden er de så vant til at drage omsorg for andre, de glemmer sig selv, derfor var det dejligt at høre dit oplæg.

Dit billede med toiletrullen gav meget snak bagefter, en simpel måde at sige det på, men hvor er det rigtig.
Husk dig selv i arbejdslivet og lyt til mavefornemmelsen den har som regel ret."
Susanne Klausen Næstformand i SoSu sektoren, FOA Silkeborg Skanderborg


"Fantastisk positiv energi der smitter, gode små fif til hverdagen og en bevidstgørelse af de ting vi godt ved, men ikke gør... Powerboost"
Ernst & Young statsautoriseret revisor, Henrik Andersen


"Dejligt fortroligt forløb, som har givet mig indsigt i at se tingene fra andre vinkler. Det var specielt godt med de værktøjer vi i samarbejde har fået lavet. Resultatet er en mere rolig og velovervejet Søren som kan se tingene i flere perspektiver nu"
Overmontør hos Verdo, Søren Ravnholm

”Jeg er super tilfreds med mit forløb hos Anita. Hun er som person meget tillidsvækkende og samtalerne var hyggelige og givende. Man løser selv problemerne med Anitas hjælp, jeg fik mulighed for at se tingene fra andre vinkler. Jeg var chokeret over min Extended DISC profil og valgte med afsæt i profilen og samtalerne at gøre noget ved min profil som leder!! Privat har jeg også fået en større forståelse for de forskellige situationer. Jeg har i dag et godt kendskab til mine stærke sider, større selvværd og selvtillid. Alt i alt har det hjulpet mig enormt”
Leder af Keymate, Kim Tapdrup

"Det var en utrolig dejlig oplevelse, men samtidig grænseoverskridende. Det var seriøst og man følte man blev taget alvorligt. Når man gik fra en session, havde man en følelse af at man bare kunne klare alt. Energi - Overskud"
Termografitekniker, Energi Randers


"Positiv energi, mere mod til at spørge og måske tage konflikter op. Flere redskaber til at være mere positiv. God oplevelse at dele med mine kolleger som var med på kurset."
Mette Hansen, Dekoratør Salling


”Spændende program – dejligt afvekslende med plenum/ grupper, Inde/ude, Teori/opgaver/ lege. Godt at vi skulle bevæge os og grine. Du er god til at forklare ’stoffet.”
Biolog, Signe Bøttzau


”Humor – god energi – rum og plads til alle deltagere”
Biolog, Bente Andersen


”Vi fik grinet og smidt barrikaderne. Vi er kommet et skridt nærmere i at få et godt samarbejde. Godt program med passende skift mellem sjov og alvor”
Ingeniør, Gitte Jensen

”Stor personlig udvikling på kort tid. Man arbejder med spørgsmål man burde stille sig selv hver dag, men sjældent får gjort. Stor gave til mig selv at have deltaget.”
Sygeplejestuderende Anne Thomasen


"Jeg har med stort udbytte brugt Anita som coach i forbindelse med en svær periode i mit arbejdsliv. Hun er tålmodig og vedholdende i arbejdsprocessen - og god til at få mig til at fremfinde nye perspektiver på en fastlåst situation. Anita er varm, kærlig og ærlig, og jeg bruger hende gerne som coach igen når situationen kræver det."
Hanne Lise Rasmussen, proceskonsulent, HR-afdelingen, Horsens Kommune.

"Ny viden og ting der skal reflekteres over. Også udfordringer og muligheder, der kommer frem efter nogle af de ting du har sagt. Jeg blev både underholdt, udfordret og aktiveret - og DET er altid en super oplevelse"
Mette Møller-Rasmussen, Memora Consulting

Hør hvad Carina, Tina, og Betina får ud af at deltage på

STÆRK OG FRI

"Det er klart det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv"


Tina K. T.

Kom med - vi sætter rummet sammen

STÆRK OG FRIDet er her du lærer at være i din egen kærlighed så du bliver stærk og fri. Stærk og fri i at være dig, i at stå ved dig selv og i at leve det liv, der er dit.