Frirum

STÆRKERE & FRIERE

Mød dig selv

Jeg inspirerer dig, der har oplevet modgang, stress, brud eller svigt, til at være stærk og fri, så du står ved dig selv og indtager din plads i livet, uden at føle tvivl, usikkerhed og dårlig samvittighed.

MØD DIG SELV

PERSONLIGE SESSIONER

I en personlig session mødes du, hvor du er. Sessionen har varighed af 1 time +/-, som energien er til den pågældende dag.

I en session kan du opleve alt fra samtale, coaching og  over clairvoyance og healing til generelt energiarbejde.

Alt her hos mig, handler om, at du kommer hjem i et selvkærligt møde med dig selv.


Pris: 1500 kr.

RETREAT

Et retreat er en personlig oplevelse, hvor du og jeg er sammen, uden forstyrrelser, i alt fra et til to døgn. Et retreat indkluderer forplejning, min *kørsel, overnatning, samtaler og behandlinger.

Du vil opleve den selvkærlige handling det er, at trække stikket for en stund og finde hjem i dig selv.

Har stor værdi både før, under og efter.


Pris pr. døgn: 10.000 kr.

*Tillæg for bro/færge/fly kan forekomme.

SELVKÆRLIGHED & BALANCE

SESSION


Du skal vælge en session, hvis du ønsker et her og nu fokus på en udfordring du står i. En enkelt session kan løsne op og lette dig. Er det noget der ligger dybt eller noget du hele tiden føler gentager sig i dit liv, kan et forløb være den bedste løsning. Den bedste begyndelse på et forløb er et retreat.  Kontakt mig gerne for en afklaring af dit behov.RETREAT 1 DØGN


Du skal vælge et retreat, hvis du mærker et behov for at trække stikket lidt. Der er stort set intet emne, der ikke kan rummes og arbejdes med. Det eneste krav er, at du føler dig klar til at samarbejde om at føle dig stærkere & friere. Dette retreat kan også være en god begyndelse på et længere forløb og kan også sagtens stå alene.


ER DU KLAR TIL AT SAMARBEJDE MED DIG SELV?

Mød mig i din beslutning om at gøre en positiv forskel for dig selv.

Livet indeholder mere magi end du regner med.

Lad det regne med mirakler,

VI ARBEJDER I DEN GODE ENERGI

Du kender godt energien fra dit hverdagsliv. I videoen fortæller jeg kort om, hvordan du møder energien i hverdagen, også selv om du ikke bevidst opsøger den.Vil du vide mere om den videnskabentlige tilgang til energi anbefaler jeg varmt:

Bruce Lipton's bog 'Intelligente celler'


Er du mere til hurtige input kan du finde og følge disse 3 spændende forskere på både facebook og youtube:

Neuroforsker og forfatter Dr. Joe Dispenza

Biolog og forfatter Bruce Lipton

Forsker og forfatter Gregg Braden

DET SIGES

Det bedste, der er sket for mig er, at jeg investerede og lagde alle mine energier i en session, med den dygtige og fabelagtige Anita Hummelshøj Mikkelsen.

– Mia Sinding Jespersen

Anita er skarp. Hun forstår at lytte, men også at udfordre dig på at finde dit kant og budskab. Hun formår at skære ind til benet, guide dig, og er super konkret i sin feedback. Resultatet er, at du finder frem til dit budskab, hvad du står for og ind til din kerne”. 

Jesper Hammer, Leder

Jeg stod ved en skillevej og skulle træffe nogle svære beslutninger og det påvirkede mit humør og min søvn over en længere periode. Så gav jeg mig selv en gave - et døgns retreat med Anita. Jeg fik professionel sparring igennem samtale, fandt ro i mig selv efter healing. I de stunder, hvor jeg var alene var der tid til refleksion og aha-oplevelser. Anita er meget tillidsskabende, nærværende og lyttende og jeg kan give hende mine bedste anbefalinger

– Carina Vesterboe Andersen