Højere vibration

Kærlig guide til et

højere vibrerende mindset

Jeg hjælper dig med at åbne op for dit kærlige hjerte, for dig selv og dit liv, så du er stærk og fri i at være dig i dit liv ❤️

Kærlig guide til et højere vibrerende mindset

URKRAFT   KVANTEFYSIK   KÆRLIGHED

Du kan indenfor alt ml. 24 timer og 14 dage være godt i gang med at leve stærkere og friere, fordi du nu inviterer dig selv ind i et mindset og en virkelighed omkring dig, der gør, at du langt lettere lever et opløftende og positivt liv.


Få fokus på det vigtigste

Selv om det kan gå hurtigt med at forbedre dit liv er dette kursus ikke et quick fix. Ej heller en løsning, hvor jeg klarer alt for dig. Til gengæld er det kærlig guidning og indsigt i en teknik, som gør, at du arbejder med dig selv på flere plan. Du får hurtig afklaring, mål og viden om, hvordan du enkelt  kommer til at skabe en opløftende sandhed, som gør dig gladere, stærkere og friere.

Gemmer dig for omverden

Står fuldt ud ved dig selv

Har gamle drænende tankemønstre

Har nye opløftende tankemønstre

Lavt vibrerende og ulykkelig

Højt vibrerende og lykkelig

LINE NU kan du få kurset til 1/3 del af prisen ved at benytte rabatkoden: sommerglad (Du sparer 1010 kr. og skal KUN betale 505 kr.)
I købsprocessen skal du indtaste rabatkoden lige inden endeligt køb

Før dit liv kan føles let, kærligt og opløftende skal du vide, hvordan du skaber hverdagsglæde. 


Hverdagsglæden højner markant din mulighed for, at du også kan føle dig lykkelig i dit liv. Hverdagsglæden vokser ud af, at du gør noget godt for dig selv og føler en glæde ved det. Når du føler glæden boble indeni er du i en positiv tilstand, hvor du også kan finde overskud til at være noget godt for dine nærmeste.


Med dette kursus lærer du at bryde dine begrænsende tanker og opbygge virkelig gode og nærende tanker. Tanker, der støtter dig og opbygger dig og giver dig lyst til at erstatte mindre gode vaner og hæmmende tankemønstre med rigtig gode vaner og opløftende tankemønstre. Gode vaner og styrkende tankemønstre er lig med et stærkere og friere liv, som værende dig.


1.  Skab styrkende tanker

2. Oplev hverdagsglæde

3. Lykken får plads i dit liv

4. Du er stærkere og friere


DE 4 TRIN

Dette kursus kan du benytte livet ud fordi det vil følge din naturlige udviklingscyklus!

STÆRKE TANKER SKABER STÆRKE MENNESKER

På kurset får du indsigt i, hvorfor dine tanker er vigtige at kende. Du får også indsigt i en overbevisnings struktur, for når du kender til disse vil du kunne genkende og finde dine egne begrænsende tanker og overbevisninger, som ligger og spænder ben for dig lige nu.


Ubevidst og bevidst har du tankemønstre, der forhindrer dig i at være den du drømmer om at være.


  • Jeg færdiggør aldrig noget
  • Jeg er ikke god nok
  • Jeg er ikke værd at elske
  • Jeg er besværlig
  • Jeg kan ikke tjene penge
  • Jeg er klodset og laver mange fejl


Her får du hjælp af mig, til at nå ind i dine inderste kroge og finde dine tankemæssige benspænd frem, så du kan ændre dem til nye stærke tanker og overbevisninger, der sætter dig fri til, at være den du helst vil være og til at leve mere af det liv, hvor du føler dig friere.


Det bliver langt lettere at indfri dine drømme.

DU UDFOLDER DIT GODE LIV

Her har du muligheden for at lære at gå gennem livet med en større lethed. På kurset får du gode indsigter, du kan benytte nu og også senere gennem livet.

1. Helhedsforståelse 


2. Bonusviden om dine følelser


3. Viden om, hvordan du let bryder en negativ struktur og tanke og omdanner den til at være positiv og opløftende for dig.


4. Indsigt i bevidsthed og energi, så du forstår, hvorfor denne teknik virker så godt.


5. Meditationer, der hjælper dig til at forstå dine indre processer.


6. Du får koden til at skabe en ny og oppebærende sandhed om dig selv og om, hvad du kan.


7. Videoer og arbejdsark med alt det bedste til dig. Guidede meditationsøvelser og ekstra guf om hverdagsglæde og om, hvor enkelt livet kan være, hvis vi ikke komplicerer det. En virkelig givende pakke ❤️  

"er i gang med det kursus og de meditationer jeg købte hos dig. En dag hvor vi mødes vil jeg fortælle dig om hvor livsændrende det er, og hvor meget det har hjulpet mig allerede - jeg er taknemmelig for, at du har lavet det kursus - tak ❤️ Min energi er tilbage og jeg passer godt på mit energifelt ☀️"

- Vibeke M.

unsplash