Stressfri

STÆRKERE & FRIERE

Mød dig selv

Jeg inspirerer dig, der har oplevet modgang, stress, brud eller svigt, til at være stærk og fri, så du står ved dig selv og indtager din plads i livet, uden at føle tvivl, usikkerhed og dårlig samvittighed.

ER DU STRESSET OG VIL DU GERNE VÆRE FRI?

Oplever du at være stresset, så er det en rigtig god idé at arbejde på at gøre dig stressfri. Lige her er det en dårlig idé at vente og se tiden an. Du skal handle nu - jo før du kommer i gang med at få sagt farvel til de dårlige vaner, der har sneget sig ind i din hverdag, jo hurtigere er du tilbage på benene igen.


I mit forløb arbejder vi ikke alene med at slippe stressen. Vi sikrer os også, at du har værktøjer til at stå stærkt i dig selv bagefter. Så stærkt, at du ikke behøver at løbe ind i stress igen. Først slipper vi stressen. Dernæst opbygger vi dig med nye og bedre vaner.


Vi tager fat i både krop, sind og sjæl.

DINE MULIGHEDER

STRESSFRI


Du har 15 sessioner med mig. De første sessioner bruger vi på at få styr på stressorerne og de sidste sessioner opbygger vi dig, så du står stærkt i dine nye gode vaner.


For dig, der er stresset og gerne vil slippe det en gang for alle.


Sessionerne foregår online.


Pris: 19.500 kr.

STÆRK & FRI


For nogle giver det rigtig god mening at fortsætte den personlige udvikling. Derfor er det naturligt for dem at fortsætte på min dannelsesrejse 'Stærk og fri' efter endt stressfri forløb. 


På dannelsesrejsen åbner vi op for endnu mere personlig udvikling og fastholder også den igangsatte udvikling fra det stressfrie forløb.


Pris: Det snakker vi om da der kan være flere måder at kombinere det på.

Er du i arbejde? Så kan det være værd at undersøge om din arbejdsgiver vil dække dit/dine forløb hos mig. Tjek det ud med din leder. Flere og flere arbejdspladser, har fundet ud af at stress sjældent kun er arbejdsmæssig eller kun er af private grunde. Når virksomheden betaler er det også en investering i at få en god medarbejder tilbage igen.

LAD OS TALE
RING 28740002 

Er du i tvivl om nogle af mine ydelser?

Har du behov for at vide mere?

Så lad os tale sammen så du bliver afklaret

DET SIGES

"Kurset er en fantastisk metode til at finde ind til ens kerne. Det er et af de mest givende kurser, jeg har deltaget i " 


- Kærlig hilsen T.

"Jeg havde noget tungt i mig... Jeg er blevet så meget lettere Har fået det så fantastisk, som jeg aldrig troede det skulle ske. Har gået med det i mange år. 10000000 Tak! til dig (Anita Hummelshøj Mikkelsen) og jer herinde I sq nogle skønne mennesker."


– Helle Hansen Schaadt

"Tak for, at jeg fik muligheden for at deltage i dette kursus. Det har givet mig rigtig meget i min personlige udvikling. Jeg har endelig opnået at komme hjem i mig selv. Af hjertet tak

Som flere af mine medkursister siger, kan man høre på dig i timevis. Du er så hjertelig og behagelig at være sammen med.

Jeg glæder mig til endnu en uge i dit og mine medkursisters selskab"


– Anonym deltager (R)