Få de 3 vigtigste spørgsmål du kan stille dig selv i livet. Få dem inden 3 minutter.

  Clairvoyance

  Clairvoyance

  Indsigt, der bringer

  dig godt videre

  Clairvoyance

  At se klart

  Ring 28740002

  Giv mig et kald

   

  Det er helt enkelt. Ring 28740002 og book din tid.


  Du er også velkommen til at sende mig en mail på anita@hummelshoj.net
  De bedste hilsner Anita
  Pris: 950 kr. pr. session

  Ring 28740002

  Det skal du tro på

   

  Når du kommer her, skal du tro på, at vi i fællesskab kan gøre en positiv forskel for dig.


  Du behøver ikke at tro på det alternative eller det spirituelle. Du skal blot tro på, at vi i fællesskab kan gøre en positiv forskel for dig. Det skal du fordi enhver samtales resultat er afhængig af, at du samarbejder.


  PRAKTISK: Ønsker du samtalen optaget, så medbring din mobil eller en diktafon og optag. Det er okay.

  Du vil opleve, at du er i stand til at høre ét under samtalen og andet eller mere når du genlytter samtalen senere.  Ring 28740002

  Hvad er en clairvoyance?

   

  En clairvoyance er en forbindelse ml. dig og mig på energetisk plan. Denne forbindelse gør det muligt for mig at stille ind på dig. Dvs. jeg retter alt min energi ind omkrinng dig, så jeg kan mærke det hos dig, som du selv mærker og det, som du måske er blind for, men som det vil gavne dig at vide.


  Denne forbundethed kan lade sig gøre fordi alt i universet er forbundet. I daglig tale også kaldet 'kemi' eller "stemning". "Der er en god kemi ml. dem", "Her er en god stemning", "Huset føles rart". Du kender denne forbundethed, det er blot ikke sikkert du har været så bevidst om den.


  Ring 28740002

  Sådan mødes du

   

  Vi mødes fysisk, over telefonen eller via et online forum. Du har et ønske om, at få sat ord på det, som er vigtigt for dig at have fokus på, lige nu, i dit liv.


  Jeg stiller ind på dig i få minutter og stille og roligt udfoldes de budskaber, som er til dig i tiden. Du vil altid få det, som er aktuelt nu. Den indsigt du behøver for at komme godt videre. Du vil indledningsvist blive spurgt om du har nogle spørgsmål, du særligt ønsker svar på. Det har du måske og måske har du ikke. Begge dele er okay.


  Du er hjertelig velkommen.