Stærk & fri

STÆRKERE & FRIERE

MØD DIG SELV

Jeg hjælper fortravlede mennesker med at føle sig stærkere og friere. Du slipper tvivlen og den dårlige samvittighed ved at lære at tage din handlekraft hjem til dig selv igen. Vi genopbygger kontakten til dit eget indre kompas gennem både traditionelle tilgange og spirituelle tilgange.

Sådan henter du dine styrker hjem og står stærkere og friere i at være dig i dit liv!

DET SIGES

Jeg prøver virkelig at holde fast i alle de gode ting jeg har fået med mig. Hjertehealing, fokus på hara chakrat, finde min feminine side, at stå i mit eget lys. Men det er som om jeg står lidt stille pt. Så jeg bruger mine kort meget. Og idag fik jeg et kærligt vink med en vognstang. Jeg skal holde fokus 

Jeg har rykket mig enormt meget. Jeg tænker ikke så meget over hvad andre mener og synes om mig mere. Helt fantastisk følelse, at kunne slippe den angst lidt.


– T.T.

Wauuu. Være med til at fejre at der er SÅ mange gennembrud.

At jeg har turde gå med tilliden i stedet for frygten da jeg valgte en anden bil, som virkelig får mig til at føle mig stærk og fri.

At jeg har sat min relation til min kæreste fri - forstået på den måde at hvis han ville noget andet end det jeg kan være med til er det ok, at han vælger det. Jeg står ved, at jeg har brug for at føle mig stærk og fri til at leve et helt og nærværende liv. Det er kulminationen på mange års sorg og sætten mine egne behov på hold. Jeg er aller mest stolt af at kunne holde mig på min egen banehalvdel - og at sige tingene stille og roligt og at blive hørt og at der ser ud til at åbne sig en vej vi kan gå sammen. Nu går jeg bare ikke ved siden af mig selv. Jeg er meget mere hjemme i min energi og integritet.


– Anonym

Det var en super god og interessant aften, med nogle virkelig gode historier. Jeg synes jeg kunne spejle mig i noget i alle historierne og det gav mig noget. Har altid tvivlet på mig selv. Endda så meget at jeg nogle gange bliver i tvivl om det jeg føler er rigtig og så er det utroligt at høre andre have samme tanker og tvivler.

Synes det er helt magisk at dele historier på den måde.


– C

Note: På dannelsesrejsen deler vi fortællinger med hinanden i et trygt rum, med plads til alles fortællinger og alle deltagere.