Få de 3 vigtigste spørgsmål du kan stille dig selv i livet. Få dem inden 3 minutter.

  Kom på forkant med tiden

  Blog

  Kom på forkant

  Skrevet d. 28.3.2020


  Jeg har tidligere skrevet, at vi vil se store forandringer på arbejdsmarkedet, når vi igen må komme igang med det 'normale' liv.

  ​Mon ikke der sidder mange arbejdsgivere og opdager:


  • at de ikke behøver så stort et domicil, hvis nu medarbejderne også for eftertiden kan arbejde mere hjemmefra
  • at der godt kan laves organisatoriske omforandringer så man ikke længere behøver at have så mange fastansatte, men godt kan nøjes med projektansatte
  • at man med færre fastansatte ikke længere behøver så mange mellemledere og istedet kan have periodiske teamledere for de enkelte projekter
  • at nogle af afdelingerne godt kan undværes eller skæres helt væk, til fordel for at benytte folks fulde kompetencefelt - det kan jo godt være at sælgerJens også er god til de sociale medier og derfor får 10 timer om ugen til at styre det - eller måske sendes opgaven ud af huset, så man hurtigere kan justere op og ned i mandskabet
  • ... Hvad tror du tiden nu viser os? Send mig gerne dine tanker via anita@hummelshoj.net

  Ifølge ’Future Navigator’ går vi denne vej, og det kan jeg kan virkelig godt følge:

  Brug lige 3 min. på at kigge ordentlig på modellen!  På mange måder kommer vi til at gøre op med industrisamfundets paradigmer og endelig kommer mennesket igen mere i fokus. Vi ses som netop det, vi er, nemlig ’et menneske’ og ikke et arbejdsredskab eller en vækstmaskine, som ellers længe har været den måde arbejdsmarkedet har set på mennesket.  Men… for at passe ind i alt det nye:

  • Skal vi ’gamle’ født før 1987 komme på bølgelængde med de nye energifrekvenser
  • Skal vi give mere plads til ungdommens visdom
  • Skal dem, der er født efter 1987, lære at forstå den kraft, de har, så de kan bruge den konstruktivt
  • Skal vi prioritere #hverdagsglæden og #livsmagien
  • Skal vi finde hjem i os selv, så vi kan bruge vores #handlekraft på bedste vis
  • Skal vi stå meget stærk i os selv og i det menneske, den person vi er på både godt og ondt


  Alt det jeg kalder at kalibrere til ny tids energi


  Hmmm kan man det (kalibrere) mennesker?
  Ja, når vi kalibrerer mennesker, så tilpasser vi menneskets energi og udvikling på det personlige plan, så det i sig selv bliver stærk og robust nok til at klare de nye 'programmer' (udfordringer/vilkår).

  Det vil kræve, at man i stedet for at se ud på sine omgivelser, skal kigge indad mod sig selv først. Alt den bedste udvikling sker nemlig indefra og ud.


  Når du er stærk i din egen balance og ikke længere behøver at 'putte' med dine svagheder, men kan stå stærkt med dine svagheder og på samme tid have en ren intention med dine handlinger, så er du stærk nok og 'ren' nok til at kunne påvirke dig selv og dine omgivelser positivt. 


  Slut med skjulte dagsordener og lukkethed. Ind med åbenhed og ærlighed.

  Skulle du få brug for hjælp til netop at finde ind til din kant og din kerne, så du kan mærke #hverdagsglæden, hente #handlekraften hjem og #performeoptimalt, så er jeg klar ved din side.  


  Ring: 28740002  De bedste ønsker for fremtiden, Anita