Få de 3 vigtigste spørgsmål du kan stille dig selv i livet. Få dem inden 3 minutter.

  Kan man sælge sin sjæl?

  Blog

  Kan man sælge sin sjæl?

  Skrevet d. 02.01.2021


  Kan man sælge sin sjæl?

  Nej, din sjæl er din og den er dig i din åndelighed, den, der i dette liv har lånt din fysiske krop som hylster.


  Kan din sjæl fare vild?

  Ja! Eller nej! For det er rettere dig, som kan fare vild!

  Du kan lade dig påvirke så meget af samfundsnormer, egoets behov og andet flimmer i livet, at du helt glemmer at mærke om du er på den, for dig, rette vej i livet.


  De første 40 år af mit liv...

  ...gik jeg rimelig ligeud ad landevejen efter samfundets, familiens normer og kulturer. Folkeskole, HF, uddannelse, kæreste, børn, hus, bil, lederjob, stort hus, blev gift, og ja..... Så skilt....

  Og her i 2.halvleg af livet er jeg seriøst begyndt at lytte til min sjæl og har derfor ladet mig guide i tillid til jeg fandt den, for mig, rette vej frem.


  I dag hjælper jeg vildfarne sjæle hjem igen.

  Og de vildfarne sjæle opdager ofte først at det er det de er, når de er blevet skilt, alvorlig syg, stressramt, depressionsramt, udbrændte eller på anden vis løbet ind i en stor mur.

  Jeg har altid stolet på min mavefornemmelse, jeg har altid pejlet efter mit hjerte, det er blot først de senere år jeg for alvor også er begyndt at leve fuldt ud efter det jeg mærker.


  Kan du mærke længslen efter at udleve de sidste 10 til 30% af dig?


  Har du solgt ud af dig selv? Er du løbet ind i en mur? Er du ikke helt glad selv om du har penge, villa, volvo og vovse? Så er det måske tid til, at du kigger ind til en snak (eller vi mødes online). Du kan få hjælp til at komme godt videre. Du behøver ikke nøjes  Husk, at vi, du og jeg, altid gør det bedste vi kan i forhold til den visdom og de ressourcer vi har lige i situationen - derfor gør du heller ikke noget forkert.


  De eneste øjeblikke, du gør noget virkelig dumt, er når du handler med en klar intention om at skade andre eller dig selv. Det er der nemlig ingen, der har glæde af...heller ikke dig selv, selv om det måske godt kan føles sådan på en virkelig dårlig dag.


  Er du en vildfaren sjæl? Vil du hjælpe dig selv, så prøv dette lille trick af:

  1. Sig hver dag, i 30 dage, denne sætning til dig selv. 'Jeg er kærlighed og jeg elsker mig selv' Sig det 2 x 30 x dagligt.

  Det kan lyde af meget, men det tager kun 2 min. dagligt - og det ved jeg at du kan finde tid til.


  2. Bemærk, hvordan du langsomt men sikkert begynder at tænke lysere tanker. Tanker, der skaber bedre handlinger. Handlinger, der forbedrer dit liv og øger din hverdagsglæde.


  Ellers.... ring (28740002) eller besvar denne mail, og vi finder en vej frem i fællesskab.


  I lys og kærlighed, Anita  P.S. Du kan også se denne ultra korte video: Din hjerne er ligeglad med om du er lykkelig  Kontakt mig her