Få de 3 vigtigste spørgsmål du kan stille dig selv i livet. Få dem inden 3 minutter.

  Du har alt den tid du behøver

  Blog

  Du har alt den tid du behøver

  Skrevet d. 03.01.2021


  Du har alt den tid du behøver!

  Jamen hvorfor er det så jeg rammes af uro i kroppen og særligt maven når jeg ved jeg skal noget om en halv time og også har nogle ting jeg skal nå inden, som at spise morgenmad, få creme i mit morgentørre ansigt, klargøre de ting jeg skal have med og sådan...


  Vi rammes af uro fordi vores tanker ikke er rigtigt indstillet.

  I stedet for, at du hele tiden tænker 'uhh jeg når det ikke' eller 'åhhh jeg kommer for sent' eller andre afarter af samme ulidelige stressfremkaldende møgtankebunke så tænk 'Jeg har alt den tid jeg behøver' og hav TILLID til den tanke. Sig det, hver gang du fanger dig selv i at stresse rundt og føle ubehag.


  Jeg har arbejdet med det tankeskifte i en del år nu og jeg har kun et at sige. Det letter livet enormt! Jeg har ro i kroppen, jeg tænker klarere, jeg prioriterer bedre mellem vigtig og vigtigst og jeg når det jeg behøver


  Bliver jeg så aldrig mere ramt af tanker fra møgtankebunken?

  Jo, det gør jeg, men de får aldrig lov til at fylde ret længe, for jeg har udviklet utallige lækre opbyggende og støttende tanker, som jeg kan erstatte dem med og som gør mit liv meget rigere og lettere.


  Vil du også kunne skille dig af med din personlige møgtankebunke og være helten i eget liv, der redder dig selv fra møgtankebunken... Så se med her


  TIP, hvis du gerne vil have det bedre så klik og se en ultra kort video


  Gode og glade tanker, Anita


  Kontakt mig her