Englekort

ENGLEKORT/ORAKELKORT

Jeg hjælper fortravlede mennesker med at føle sig stærkere og friere. Du slipper tvivlen og den dårlige samvittighed ved at lære at tage din handlekraft hjem til dig selv igen. Vi genopbygger kontakten til dit eget indre kompas gennem både traditionelle tilgange og spirituelle tilgange.

MØD DIG SELV

  • PERSONLIGE SESSIONER

I denne session arbejder vi med at finde de svar du søger ved hjælp af englekort/orakelkort.

Vi kan gå ind og lave dit horoskopiske kortoplæg, oplæg for nogle uger eller måneder og vi kan helt specifikt gå ind på det, der ligger bag dine smerter, dine udfordringer eller uopnåede drømme.  Fortæl mig, hvis du ønsker sådan en session. 


Din investering er 1343 nysgerrige kroner.


Kombinerer du clairvoyance og et horoskopisk kortoplæg i en dobbeltsession er det 2200 indsigtsfulde kroner.

  • LÆRINGSRUM

Her lærer du selv at benytte englekort/orakelkort.

Jeg deler kortenes vidom med dig og du lærer, hvordan du selv kan læse dem. Her er der plads til alle niveauer at lære på, helt fra nybegynder til avanceret brug på masterclass. Vi træner din kommunikation, din måde at læse ind i kortene på og du bliver også i stand til, også at kunne lægge kort for andre.


MIG OG MINE KORT - ONLINE KURSER

BEGYNDER


Med jævne mellemrun udbyder jeg et gratis online kursus for dig, der er begynder ud i englekort/orakelkort.


Kurset foregår i en lukket facebookgruppe og varer godt 1 time. Du har 4 døgn til at se kurset på replay og til at stille mig spørgsmål, som jeg selvfølgelig besvarer.


Investeringen er din tid

LETØVET/ØVET


1 til 2 gange om året udbyder jeg onlinekurset 'Englekort for letøvede og øvede.


Kurset foregår i en lukket facebookgruppe og forløber over 3 uger. Her vil være et reelt kursus af godt 2 timers varighed og løbende opgaver og læringer undervejs.


Investeringen er 2998 oplysende kroner.

MASTERCLASS


1 til 2 gange om året er det muligt at komme ind og nørde med, når jeg deler mine specialdesignede kortoplæg.


Efter kurset kan du frit benytte oplæggene til dig selv, dine kunder eller hvem du ønsker.Vi når nye højder. Varigheden er 6 enkelte sessioner, hver af ca 2 timers varighed.


Investeringen er 1755 nørdede kroner.

KORTARBEJDE ER SELVUDVIKLING

Forvent, at du gennem din deltagelse på kortkurserne også vil opleve, at du udvikler dig på andre livsområder. Når du lægger kortoplæg,

får du kærlige og ærlige svar.

Indblik i, hvordan det kan se ud, når du lærer online

Videoen nedenfor er fra et begynderkursus - Varighed 1 min.

Hvad angår kort, har jeg en klar mission om at vise dig, at der findes så mange flere kortskabere end lige Kyle Gray, Louise Hay og Doreen Virtue. De er gode, men der er mange, der er mindst lige så gode.

Er du nysgerrig på at se et godt og nøje udvalg af kort, så tjek ind i min shop www.anitasunikkeunivers.dk 

DET SIGES

Tusind tak for et inspirerende kursus. Jeg har fået meget mere mod på at lave kortoplæg og tør stole på det jeg læser i kortene.

– Anonym - begynderkuset

Tak for et skønt kursus. Det har været en fornøjelse.

- Rikke Louise F. - begynderkurset

Jeg har desværre kun haft aftenerne fri til at dyrke kurset. Men på trods af det har jeg fået skrevet rigtig mange guldkorn ned. Bare det at få så meget indblik i, hvad man kan tolke i kortene, er virkelig noget jeg tager med mig. Det er fantastisk at kunne løsrive sig fra guidebogen og kun bruge den, når budskabet i bogen kalder på en. Anita, du er så god til at formidle på en spændende og inspirerende måde. Du giver dig også god tid til at besvare alle de spørgsmål vi kommer med. Så jeg har fået utrolig meget ud af det. Er så glad for jeg deltog på kurset. 


Sanna Trolle- letøvede/øvede kurset

Anita er super skarp og dygtig og jeg har deltaget i tidligere kurser hos Anita og var nu klar til at lære mere, så hendes masterclass kursus kom som sendt fra himlen og var klart alle pengene værd.

Det blev et spændende kursusforløb med plads til at gå i dybden med personlige oplæg og jeg fik god sparring, fin vejledning samt gode råd, som jeg har taget med mig og brugt i min daværende situation og beslutningsproces. En af gangene i forløbet var jeg forhindret i at være med, 

men fik optagelsen af kurset tilsendt og så bliver det jo ikke nemmere :)

Anita er et hjertelig menneske med begge ben på jorden, meget intuitiv og med stor visdom. Hun formidler sin viden på en dejlig pædagogisk og kærlig vis.


– Marianne Gammelgaard - Masterclass