Få de 3 vigtigste spørgsmål du kan stille dig selv i livet. Få dem inden 3 minutter.

  Key-Mate ApS

  Omtale

  alt det de andre siger...

  Guldborg

  Unlimited ApS


  Læs mere...  Key-Mate ApS  Odder tømrer- og snedkerforretning ApS


  Læs mere...

  DII Børnenes have


  Læs mere...

  Klippestudie


  Læs mere...

  Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen ApS


  Læs mere...

  Bøgedal skovbrug


  Læs mere...

  Vitus Bering


  Læs mere...

  Jeg er super tilfreds med mit forløb hos Anita. Hun er som person meget tillidsvækkende og samtalerne var hyggelige og givende. Man løser selv problemerne med Anitas hjælp, jeg fik mulighed for at se tingene fra andre vinkler. Jeg var chokeret over min Extended DISC profil og valgte med afsæt i profilen og samtalerne at gøre noget ved min profil som leder!! 


  Privat har jeg også fået en større forståelse for de forskellige situationer. Jeg har i dag et godt kendskab til mine stærke sider, større selvværd og selvtillid. Alt i alt har det hjulpet mig enormt” sådan sagde Kim Tapdrup da han i 2009 havde haft et lederudviklingsforløb hos Hummelshøj.

  Her 3 år efter har Kim Tapdrup stadig glæde af den handlingsplan der blev udarbejdet dengang. I dag, juni 2013, siger Kim Tapdrup ”Jeg har gennem årene arbejdet mig frem mod de ønsker jeg dengang og stadig har for mig selv og for min virksomhed Keymate. 


  Handlingsplanen, fra dengang, er jævnligt fremme og i dag kan jeg med tilfredshed vinge flere af punkterne af. F.eks. har jeg i dag adskilt mig mere fra virksomheden ved at have privat mail og privat telefon. Godt nok lige noget jeg og mine omgivelser skulle vænne sig til, men det gør, at jeg nu har en tid til, at rette fokus på andet end arbejde.


  Jeg er ikke uundværlig længere og er p.t. ved at ansætte en der skal have det primære ansvar for HR opgaverne, så jeg aflastes. At jeg nu også kan holde fri de fleste aftener og dyrke andre interesser end firmaet virker rigtig godt. Da jeg i første omgang bookede tid hos Hummelshøj anede jeg ikke, at den investering ville bringe mig værdi flere år frem, men det må jeg sande at den har. Jeg kan varmt anbefale andre at give sig selv tiden til lederudvikling hos Hummelshøj.”


  Leder af Keymate, Kim Tapdrup