Få de 3 vigtigste spørgsmål du kan stille dig selv i livet. Få dem inden 3 minutter.

  Om

  Det handler om kærlighed, ærlighed og handlekraft

  Anita Hummelshøj

  Få brugbar inspiration om livskundskab og ledelse

  Tilmeld dig og bliv klar til at håndtere ethvert kaos - det tager kun 10 min. at sætte dig ind i.

   Du kan til hver en tid afmelde dig i bunden af alle nyhedsmails.

   Powered By ConvertKit

   Jeg hjælper dig med at finde din kant og din kerne, så du performer optimalt

   Du får glæde af, at jeg er typen, der er god til at brænde for idéen og, som ofte kan se tingene fra mange vinkler. Den, som altid gennem livet er landet i en eller anden form for ledende position og derfor er rig på ledelseserfaring? Hende, der både kan være det brusende hav og det stille dybe vand og derfor kender mange aspekter af livet.

    

   Når du kommer til mig, er mit eneste mål: At hjælpe dig på den bedst mulige måde. Så du går beriget videre. Jeg er multikompetent og kan derfor meget og har mange titler og uddannelser og kurser med i bagagen. Ingen teori er hellig i min verden. 

    

   Tror du på dig selv? Jeg tror på mig selv og jeg tror på dig.

    

   Du vil opleve, at jeg vil dig og din udvikling det bedste. Derfor, er jeg klar til at hjælpe dig, når du er klar til at skabe forandring. Jeg er til stede og er nærværende. Derfor er det også her du finder din bedste sparringspartner og dit frirum.

    

   Kender du dine grundværdier? Kærlighed, ærlighed og handlekraft er mine grundværdier. De er gode medspillere når succes, fremdrift og resultater skal på banen - også hos dig.

    

   Hvad sætter du en ære i? Jeg sætter en ære i at være ydmyg for og stolt over de mange, særligt kommunikative og relationelle evner, jeg har udviklet gennem mine oplevelser i både privat- og arbejdsmæssig regi. Jeg har i livet bevæget mig fra at være en lidt forsigtig teenager, som helst ikke ville skille mig for meget ud fra mængden, til idag at sætte en ære i at være mig selv og være stolt af det. 

    

   Hvad tror du på? Jeg tror på verdens sammenhængskraft, universet og på loven om tiltrækning. Langsomt, sikkert og grundigt har jeg søgt at udvikle mig til en stærkere, gladere, sundere og ærligere person. Et evigt mål er det, for mig, at være et helt menneske - det tror jeg på giver de bedste resultater.

    

   Har du pejlemærker at gå efter? Jeg har en sund fornuft og en stærk og god intuition, som hele livet har været mine pejlemærker til balance i tilværelsen og til at have en god fornemmelse for mennesker omkring mig. 

    

   En gammel sjæl i en ny krop siger nogle. Mit store mål er at hjælpe dig med at finde din kant og din kerne så du kan performe optimalt i både liv og ledelse.

    

   Summa summarum, så går jeg efter mine drømme, følger mit livs flow og tager fat, også når udvikling gør ondt. Ingen slipper udenom smerte i livet og ingen er perfekte (eller, alle er perfekte når de finder hjem i sig selv - og først da).

    

   Jeg ser frem til at samarbejde med lige præcis dig.